Vilniuje: +370 676 61110

jolita@100kelioniu.lt

Alytuje: +370 610 36530

info@etuna.lt

Flores viešbutis, Druskininkai

Ypatinga FLORES viešbučio atmosfera užburia maloniam ir atpalaiduojančiam poilsiui. Nepaprastas interjeras, kurio kiekviena detalė atplukdyta tiesiai iš Balio salos, sukurta rankomis ir pasakojanti savo istoriją. Svečiams tereikia atsipalaiduoti, mėgautis supančia aplinka ir magiška Rytų ramybe.

Viešbutis įsikūręs pačiame Druskininkų miesto centre. Patogiam poilsiui modernus viešbučio pastatas sujungtas su Druskininkų vandens parku ir Druskininkų gydykla, todėl einant pramogauti ar atgauti jėgas procedūrose, Jums nereikės rūpintis lauko apranga bei avalyne.

 

 

Magiška Tolimųjų Rytų ramybe alsuojančiame SPA FLORES atgaivinsite kūną ir praskaidrinsite mintis. Ypatinga, maksimaliam svečių patogumui ir komfortui sukurta aplinka, patyrę, savo darbą išmanantys specialistai ir efektyvios, kiekvieno lūkesčius išpildysiančios procedūros grąžins harmoniją, gerą savijautą ir įkvėpimą.

Išskirtinis dėmesys, tradiciniai bei rytietiški masažai ir grožio ritualai, atliekami ant masažinių vandens stalų, autentiškų gultų ar marmuro akmens voniose išpuoselės Jūsų kūną ir atgaivins sielą.