Vilniuje: +370 676 61110

jolita@100kelioniu.lt

Alytuje: +370 610 36530

info@etuna.lt

Talinas – St. Peterburgas – Helsinkis – Stokholmas (5 dienų kruizas)

Kviečiame keliauti „St. Peter line“ kompanijos keltu ir aplankyti nepakartojamą Rusijos miestą – Sankt Peterburgą – be vizų iki 72 val.!
Keliaujantiems su šiuo kruizu taip pat yra galimybė aplankyti Stokholmą, Helsinkį ir Taliną.

5 dienų/4 naktų kruizo metu taip pat aplankysite Helsinkį, Stokholmą ir Taliną.
Kiekviename uoste keltas stovi nuo ryto iki vakaro, todėl turėsite nemažai laiko pamatyti ir susipažinti su šiomis nuostabiomis sostinėmis.

Ilgasis kruizas: “4 sostinės”: Talinas – Stokholmas – Helsinkis – St. Peterburgas – Helsinkis; Helsinkis – Talinas.

Keliaujama 2 keltais.
Kiekviena diena vis kitame uoste. St. Peterburge – 2 dienos, 1 naktis kelte.
Kelionės trukmė: 6 dienos/5 naktys kelte.
Išvykimas: pirmadieniais
Kaina nuo 291 € asm. (dvivietėje kajutėje be lango)

Tvarkaraštis

1 diena:  Iki 17:30 val. registracija į ST PETER LINE keltą Princess Anastasia Talino uoste. 18:30 val. išvykimas iš Talino.
2 diena: 09:30 val. atvykimas į Stokholmą. Ekskursija arba laisvas laikas Stokholme. 17:30 val. išvykimas iš Stokholmo.
3 diena: 11:30 val. atvykimas į Helsinkį. Ekskursija arba laisvas laikas Helsinkyje. 19:00 val. išvykimas iš Helsinkio.
4 diena: 09:00 val. atvykimas į St. Peterburgą. Ekskursija arba laisvas laikas St. Peterburge. Nakvynė kelte.
5 diena: Laivas laikas St. Peterburge. 19:00 val. išvykimas iš St Peterburgo.
6 diena: 08:00 val. atvykimas į Helsinkį. 10:00 val. registracija į TALLINK keltą. 10:30 val. išvykimas į Taliną. 12:30 val. atvykimas į Taliną.

Trumpasis kruizas su nakvyne St Peterburge: “3 sostinės”: Talinas – Helsinkis; Helsinkis – St. Peterburgas (2 dienos St Peterburge) – Helsinkis; Helsinkis – Talinas

Keliaujama 3 keltais.
1 nakvynė Peterburge kelto kajutėje.
Kelionės trukmė: 4 dienos/3 naktys kelte.
Išvykimas: trečiadieniais
Kaina nuo 236 € asm. (dvivietėje kajutėje be lango)

Tvarkaraštis

1 diena: Iki 11:30 val. registracija į TALLINK keltą Talino uoste. 12:30 val. išvykimas iš Talino. 14:30 val. atvykimas į Helsinkį. Laivas laikas Helsinkyje. Iki 18:00 val. registracija į ST PETER LINE keltą Princess Anastasia. 19:00 val. išvykimas į St Peterburgą.
2 diena: 09:00 val. atvykimas į St. Peterburgą. Ekskursija arba laisvas laikas St. Peterburge. Nakvynė kelte.
3 diena: Laivas laikas St. Peterburge. 19:00 val. išvykimas iš St Peterburgo.
4 diena: 08:00 val. atvykimas į Helsinkį. 10:00 val. registracija į TALLINK keltą. 10:30 val. išvykimas į Taliną. 12:30 val. atvykimas į Taliną.
Mini kruizas: “3 sostinės”: Talinas – Helsinkis; Helsinkis – St.Peterburgas – Talinas
Keliaujama 2 keltais
Kelionės trukmė: 3 dienos/2 naktys kelte.
Išvykimas: šeštadieniais
Kaina nuo 246 € asm. (dvivietėje kajutėje be lango)

Tvarkaraštis

1 diena: Iki 11:30 val. registracija į TALLINK keltą Talino uoste. 12:30 val. išvykimas iš Talino. 14:30 val. atvykimas į Helsinkį. Laivas laikas Helsinkyje. Iki 18:00 val. registracija į ST PETER LINE keltą Princess Anastasia. 19:00 val. išvykimas į St Peterburgą.
2 diena: 09:00 val. atvykimas į St. Peterburgą. Ekskursija arba laisvas laikas St. Peterburge. 18:00 val. išvykimas iš St Peterburgo.
3 diena:12:30 val. atvykimas į Taliną.

Pastaba! Bilietų kainos priklauso nuo pasirinktos plaukimo datos bei savaitės dienos.

Į kainą įskaičiuota:

Keltų bilietai
kuro ir uosto mokesčiai
bevizio rėžimo mokestis 1 asmeniui. Šis mokestis suteikia nemokamą pervežimą St. Peterburge nuo kelto iki miesto centro ir atgal į keltą.

Papildomai:

maitinimas kelte Princess Anastasia: vakarienė: 28 eur/žm.; pusryčiai: 12 eur/žm.
ekskursijos: 3 val. ekskursija St. Peterburge: 40 eur/žm. 3 val. ekskursija Helsinkyje: 24 eur/žm.; 3 val. ekskursija Stokholme 26 eur/žm.
jūsų kelionė iki išvykimo uosto

Kelionei būtinas galiojantis LR piliečio pasas! Paso galiojimo laikas – ne mažiau 6 mėn. po kelionės pabaigos.

Maitinimas (Buffet restorane/ suaugusiam):

Vieni pusryčiai –  12 €
Viena vakarienė –  28 €
Vaikams iki 6 m. – nemokamai
Vaikui 7 -12 metų – 50% nuolaida

Kainos galioja užsakant iš anksto. Vakarienės metu įskaičiuotas alus ir vynas.

 

Neprailgstantis laikas kelte „Princess Anastasia”

Jūsų kelionę keltu tikrai neprailgs dėl daugybės paslaugų ir pramogų, kurias jums siūlo St. Peter Line keltas „Princess Anastasia”

Įlipę į keltą, pamirškite rūpesčius ir mėgaukitės kruizu ir pramogomis laive: gurmaniška vakarienė viename iš laivo restoranų ar kavinių, apsipirkite parduotuvėje,
apsilankykite kino teatre ar tiesiog mėgaukitės nuostabiais jūros vaizdais nuo laivo viršutinio denio. Mažieji keliautojai patirs daug džiaugsmo ir įspūdžių žaisdami
įrengtose vaikų pramogų zonose.

Mėgaukitės kelto virtuvės šefo patiekta gurmaniška vakariene ir patenkinkite savo apteitą viename iš fantastiškų kelto restoranų. Vakare Jūsų laukia fantastiškas
šokėjų, muzikantų ir kt. atlikėjų pasirodymas šou klube Columbus Bar. Esate azartiškas lošėjas (-a)? Jūsų laukia lošimo automatai ir kiti kazino malonumai!

Linksminkitės… iki paryčių! Užkąskite vienoje iš kavinių, pažiūrėkite naujausią filmą kino teatre, apsilankykite laivo parduotuvėje, nueikite su vaikais į baseiną, pirtį, o vėlyvą vakarą su draugais
pratęskite iki paryčių veikiančiame naktiniame klube.

Lankytinos vietos

Įspūdingas St. Peterburgas

St. Peterburgas – tai antrasis pagal dydį Rusijos miestas ir ketvirtasis pagal dydį Europos miestas, kuris niekada nemiega. Čia aplankykite žymiausias miesto vietas, kurios įtrauktos į Rusijos pastatų paveldą, Valstybiniame Ermitaže pasižvalgyti į saugomus UNESCO objektus, didingas cerkves, dvarus ir parkus. Sankt Perburgas – tai kultūrinis ir istorinis ne tik Rusijos, bet ir Europos miestas.

Valstybinis Ermitažo muziejus

Ermitažas – meno ir kultūros muziejus Sankt Peterburge, Rusijoje. Tai vienas didžiausių ir seniausių muziejų pasaulyje įkurtas Jakaterinos II – 1764 m., o lankytojams duris atvėręs tik po 88 metų. Muziejus yra išsidėstęs per 10 pastatų, kurių didžioji dalis yra įtraukti į Rusijos kultūros paminklų sarašą. Iš šešių pagrindinių komplekso pastatų penki: Žiemos rūmai, Mažasis Ermitažas, Senasis Ermitažas, Naujasis Ermitažas ir Ermitažo teatras – yra atviri visuomenei. Neaplankyti šio žymaus objekto, kuriame galite keliauti laiku, būtų didelis nusikaltimas.

Petro ir Povilo tvirtovė

Šioje vietoje prasidėjo Sankt Peterburgo istorija. Nedidelėje Nevos upės deltoje buvo pastatyta tvirtovė, kurios tikslas buvo apsisaugoti nuo galimų Švedijos kariuomenės užpuolimų 1703 metais. Pagal savo tikrąją paskirtį tvirtovė taip ir nebuvo nė karto panaudota, tačiau nuo 1723 metų čia veikė politinis kalėjimas, kuriame kalėjo daugybė žymių asmenų. Tvirtovės centre stovi seniausia Sankt-Peterburge – Petro ir Povilo Katedra, kurioje palaidoti visi imperatoriai ir imperatorienės, pradedant nuo Petro Didžiojo laikų.

Šv. Izaoko Katedra – Saboras

Šv. Izaoko Katedra– Rusijos širdis. Tai viena iš didžiausių katedrų pasaulyje. Taip pat jos kupolas laikomas vienas didžiausių Europoje. Jos pastatymui sunaudota daugiau nei 400 kg aukso ir 16 tonų malachito. Katedros-soboro kupolas, tapęs viena iš pagrindinių miesto panoramos detalių. Šv. Izaoko Katedra buvo ne vieną kartą atstatoma, rekonstruojama, ties jos paveikslais, ikonomis ir mozaikomis dirbo ištisos menininkų kartos.

Prisikėlimo bažnyčia

Prisikėlimo bažnyčia, taip pat vadinama Atpirkėjo, Atpirkėjo krauju bažnyčia. Bažnyčia pastatyta Maskvos Vasilijaus katedros pavyzdžiu, vadinamuoju „Naujuoju stiliumi“ ir yra vienintelis pastatas Peterburgo centre, kuris nėra orientuotas į itališkąją ir klasicistinę architektūrą. Šiuo metu katedroje yra muziejus. Bažnyčia pastatyta pagal Alfredo Parlando, kuris tuo metu buvo reikšmingas Rusijos architektas, statęs ir Maskvoje, Vladimire ir kituose miestuose, planus.

Karališkas Stokholmas

Miestas yra įsikūręs ant 14 salų, nuo kurių atsiveria nuostabūs vaizdai, tad būtinai paplaukiokite ekskursijų laiveliu. Stokholmo miesto rotušė, kurioje rengiami kasmetiniai Nobelio banketai. Nuo rotušės bokšto viršaus atsiveria nuostabus viso miesto vaizdas.
Gamla Stan – Stokholmo senamiestis su daugybe senovinių pastatų.
Čia rasite Karališkuosius rūmus ir Stokholmo katedrą.
Prieš išvykdami iš Stokholmo paglostykite mažiausios skulptūrėlės Stokholme – Berniuko Jarnpojke galvelę.

Abba muziejus

Sujunkite 2 smagius dalykus – ekskursiją laivu po Stokholmo kanalus ir pasakojimus apie Švedijos grupę ABBA.
Šioje ekskursijoje matysite geriausius fragmentus iš filmo „ABBA The Movie”.
Laivas plauks aplink Djurgården salą.
Ekskursija baigsis prie ABBA muziejaus.
Kaina nuo 75.96 Lt / 22 €.  Apmokėjimas tik su bankine kortele!

Šiaurietiškas Helsinkis

Pasižvalgę judriame miesto centre, kuriame rasite daugybę pasaulyje žinomų parduotuvių, įvairių kavinių ir restoranų, pamatykite ir kitas unikalias Helsinkio įdomybes:
– Senato aikštę
– Liuteronų katedrą
– Uspenski katedrą
– Sibelijaus parką ir įspūdingą monumentą
– Bažnyčią oloje (Temppeliaukion kirkko)
– Suomenlinna tvirtovės muziejus

Senasis Talinas

Talinas – nuostabus istorinis miestas su viduramžišku senamiesčiu, kuris buvo įtrauktas į UNESCO paveldo sąrašą 1997 metais. Senoviniai pastatai, akmenimis grįstos gatvelės, gotikiniai bažnyčių bokštai sukuria tikrą viduramžių miesto atmosferą. Įkurtas tarp 13 ir 16 amžiaus Talinas – tuomet vadintas Reval – buvo klestintis Hanzos pirklių miestas, tačiau ir dabar senamiestį juosiantys įtvirtinimai, sargybos bokštai, spalvingi pirklių namai bei senoviniais rūbais apsirengę gatvės prekeiviai privers kiekvieną pasijusti tarsi viduramžių pasakoje.